Leveringsbetingelser

Antal
Madhimlens frokostordning leveres til min. 10 personer. Hvis I ønsker at justere antal skal dette gøres senest fredag kl. 12.00 til efterfølgende uge - der kan justeres fra dag til dag inden kl. 12.00 med op til 5 kuverter.

Anretning
De kolde kreationer er anrettet på flotte porcelænsfade, filmet og klar til at sætte på bordet. De varme kreationer er også anrettet i porcelæn og leveres i varmekasse klar til frokostbordet. Det nybagte brød skal I selv skære.

Opvask/service
Vi tager det opvaskede service med retur fra dagen før. (har I ikke mulighed for at vaske op, tager vi det skyllede service med retur og vasker det op hos os - prisen justeres efter antal kuverter) Itu slået eller bortkommet service afregnes med indkøbsprisen for nyt.

Levering
Leveringspris aftales individuelt - alle priser er ekskl. moms.

Menuplan
Menuplanen laves fra uge til uge og følger årstidens udbud af friske gerne økologiske og lokale råvarer. Menuplanen kan altid hentes på hjemmesiden.

Binding
Når vi starter en ny frokostordning så har I som kunde en prøveuge. Herefter binder I jer typisk for en måned ad gangen med opsigelse af aftalen senest den sidste hverdag i måneden, med ophør af frokostordningen den sidste hverdag i efterfølgende måned.

Betaling
Vi fakturerer vores frokostkunder ca. hver 14. dag med betaling netto 8 dage.

Priser
10-50 kuverter koster fra 56 kr.  + moms
50-80 kuverter koster fra 52 kr.  + moms
Madhimlens firmafrokosttlf: 53380361info@madhimlen.dk