Firmafrokost Århus, Horsens, Skanderborg og Odder

Firmafrokost
I Madhimlen elsker vi at lave velsmagende & lækre madoplevelser til frokostbordet, altid med fokus på friske, økologiske & lokale råvarer. Vi sylter, koger, steger, salter, ryger, tørrer og tilbereder alt hvad vi kan fra bunden. Vores menuer varierer i takt med sæsonen, men vores indstilling ændrer sig aldrig: Vi er kræsne på dine vegne og arbejder kun med gode råvarer. 

Firmafrokost i Århus
Madhimlens frokostordning er et tilbud til virksomheder i Århus, Skanderborg, Horsens & Odder, som ikke har egen kantine, eller ønsket om selv at drive kantinen - men som stadig ønsker en ordentlig, sund & vetillavet frokost til deres medarbejdere. 

Menuen
Menuen bliver panlagt fra uge til uge og vi bruger al vores gastronomiske opfindsomhed på at lave en menu som udstråler sundhed, enkelthed & gennemskuelighed. Vi tror på et forenklet koncept hvor vi tilbereder færre, men rigtig gode, gennemtænkte & ernæringsrigtige retter.
Vi afvejer ikke maden på gram, men tilpasser mængderne til den enkelte kantine - det kan vi gøre fordi vi har små tilpassede produktioner i vores køkkener.

Lad os snakke
Hvis du har fået mod på at tage dig og dine kollegaer en tur i Madhimlen - så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi tilbyder altid en prøveuge og kommer gerne forbi med lidt smagsprøver, så I kan høre om hvad vi er for en størrelse og hvem ved, måske I kommer til at høre englene synge..... 

Kontakt Jesper på:  53380361 eller send en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Madhimlens firmafrokosttlf: 53380361info@madhimlen.dk