Vi samler på glade kunder

Arkitektfirmaet Schmidt, Hammer og Lassen, Århus
Hos Schmidt Hammer Lassen Architects er vi mere end begejstrede for frokosten fra Madhimlen. Måltiderne er altid indbydende, velsmagende og sunde, og så oplever vi er et godt match mellem Madhimlens manifest og tegnestuens vision; vi kan kende os selv i den faglige kærlighed, holdningen til bæredygtighed og det inspirerende mix af tradition og innovation.
 
Philip Brinch Sørensen, Tegnestuechef Schmidt Hammer Lassen Architects

Impact, Århus
Vi kan kun anbefale Madhimlen! De laver lækkert og varieret mad i høj standart. Derudover lytter de også på vores ønsker, hvilket gør dem super nemme at arbejde sammen med. Man skal heller ikke glemme deres burgerdag hver 14 dag om fredagen hvilket er et kæmpe hit som virkelig bliver set frem til!

Janni Scriver Poulsen, Receptionist og officeassistent

Better Students, Århus
Madhimlen er uden sammenligning den lækreste frokostordning, vi har prøvet. Maden og råvarerne er altid af høj (og hvis ikke af højeste) kvalitet og derudover er retterne meget varierede, så det er altid meget spændende hver mandag morgen at tjekke ugemenuen ud. Og det er hele kontoret, der er meget begejstrede for maden - og vi mangler jer oprigtigt i de tre uger, I holder sommerferielukket. Derudover er det også rart, at det er en meget flink mand (Knud), der hver dag på stort set samme tidspunkt kommer med maden.

Jeppe, ansat hos Better Students

Statsskolen Horsens

Når klokken nærmer sig 11.20, begynder mundvandet at løbe. Man ser horder af elever og lærere med forventningsfulde blikke styre mod Madhimlens indbydende og farvestrålende buffet. Vores smagsløg bliver hver dag udfordret på alternative sammensætninger af blandt andet årstidens friske grøntsager. Der er retter for enhver smag. Mormormad i anderledes indpakning og retter, der er tvistet på overraskende vis, men altid også er smagsmæssigt afbalanceret. Vi sætter stor pris på, at alt er hjemmelavet fra bunden - lige fra burgerboller til alskens dressinger, humus, tapenader og hjemmelavede kammerjunkere. Alt i alt medvirker Madhimlen til et godt arbejdsmiljø. Man lærer bedre med god mad i maven.

Annette og Marianne, Studievejledere Horsens Statsskole


Odder Gymnasium
Vi har aldrig spist så godt på Odder Gymnasium - og været så klare i hovederne. Flere og flere elever og næsten alle lærere vælger at spise frokost fra Madhimlens buffet. Det er varieret, sundt, mere og mere bæredygtigt og ikke mindst billigt. Passer perfekt til et moderne gymnasium som lægger vægt på læring og trivsel. Og hvis tiden ikke er til at lave mad, når man kommer hjem, er det dejligt at benytte sig af Take Away - ordningen, som har kørt internt på gymnasiet i længere tid.

Lars Bluhme, Rektor

Solbakken, Odder
Solbakken har den fornøjelse, at vi jævnligt får leveret frokost, fra Madhimlen til frokostmøder, temadage og bestyrelsesmøder. Madhimlen leverer altid høj service og god kvalitet af varieret, sund og spændende mad til fornuftige priser. Vi kan varmt anbefale Madhimlen.

Pernille Kjær Andersen, Specialist
Madhimlens firmafrokosttlf: 53380361info@madhimlen.dk