Vi samler på glade kunder

Arkitektfirmaet Schmidt, Hammer og Lassen
Hos Schmidt Hammer Lassen Architects er vi mere end begejstrede for frokosten fra Madhimlen. Måltiderne er altid indbydende, velsmagende og sunde, og så oplever vi er et godt match mellem Madhimlens manifest og tegnestuens vision; vi kan kende os selv i den faglige kærlighed, holdningen til bæredygtighed og det inspirerende mix af tradition og innovation.
 
Philip Brinch Sørensen, Tegnestuechef Schmidt Hammer Lassen Architects

Odder Gymnasium
Vi har aldrig spist så godt på Odder Gymnasium - og været så klare i hovederne. Flere og flere elever og næsten alle lærere vælger at spise frokost fra Madhimlens buffet. Det er varieret, sundt, mere og mere bæredygtigt og ikke mindst billigt. Passer perfekt til et moderne gymnasium som lægger vægt på læring og trivsel. Og hvis tiden ikke er til at lave mad, når man kommer hjem, er det dejligt at benytte sig af Take Away - ordningen, som har kørt internt på gymnasiet i længere tid.

m.v.h.
Lars Bluhme
Rektor

Solbakken i Odder
Solbakken har den fornøjelse, at vi jævnligt får leveret frokost, fra Madhimlen til frokostmøder, temadage og bestyrelsesmøder. Madhimlen leverer altid høj service og god kvalitet af varieret, sund og spændende mad til fornuftige priser. Vi kan varmt anbefale Madhimlen.

Med venlig hilsen
Pernille Kjær Andersen
Specialist
Madhimlens firmafrokosttlf: 53380361info@madhimlen.dk