Ugens menu

Vores frokostordning består af følgende:
2 kreative måltidssalater som strutter af sundhed & årstidens grønt
Om fredagen sæsonens salatbar med forskellige varianter
Dagens hotte fristelse med lækkert & passende tilbehør
Dagens kolde påfund/pålæg eller fiskeoplevelse
Kokkens "klassiske" pålægs påfund
Dagens dip, humus eller spread
Dagens dressing
Hjemmebagt økologisk rugbrød bagt med surdej
Økologisk surdejsbrød bagt på stenkværnet mel fra Samsø
Ostedag om fredagen

Den Store Frokost-Buffet
Hvis I ønsker den komplette oplevelse, med alt hvad Madhimlens frokostbuffet indeholder, er det denne løsning I skal vælge. Menuen bliver planlagt fra uge til uge og der er stor variation i retterne. Vi lader os inspirere af alverdens køkkener, dem lige rundt om hjørnet og mormors køkken. Her er noget for enhver smag og alles behov bliver tilgodeset.
Fra 49,- pr. kuvert

Den Varme Frokost-Buffet
Hvis I vil undvære pålægget og kun ha` tilfredsstillet ganerne med en daglig varm ret, er det denne løsning I skal vælge. Buffeten indeholder dagens varme ret med passende tilbehør, 2 slags salater, hjemmelavet dressing, dip og 1 slags surdejsbrød fra vores eget bageri.
Fra 46,- pr. kuvert

Den Kolde Frokost-Buffet
Nogle spiser måske den varme mad med familien om aftenen eller har bare ikke behov for den store tunge frokost, så er det denne løsning I skal vælge. Buffeten indeholder 2 slags pålæg, som spænder over alt fra hjemmelavede delikatesser til klassisk pålæg, 2 slags salater med hjemmelavet dressing, dip og 2 slags surdejsbrød fra vores eget bageri.
Fra 42,- pr. kuvert

Alle priser er ekskl. moms
Prisen afhænger af kuvertantallet

Tilvalg
Vi er opmærksomme på at nogle virksomheder har behov for et større udvalg, for at gøre alle medarbejdere tilfredse. Vi tilbyder derfor ekstra tilvalg til de som måtte ønske det. Det kunne f.eks være vegetarmad, ekstra pålæg, kagedag eller lign. Lad os tage en snak om det og sammensætte en frokost som passer præcis til jeres virksomheds behov. Der er selvfølgelig også mulighed for at reducere i udvalget, hvis det er behovet.
Madhimlens firmafrokosttlf: 53380361info@madhimlen.dk