Lidt om Madhimlens Råvarer

Friske råvarer
I Madhimlen elsker vi friske råvarer og meget gerne de økologiske og lokale af slagsen. Alt vores mad bliver lavet fra bunden af sæsonens bedste råvarer, for det er sådan vi kan lide det og det er sådan vores kunder skal have det. 

Grøntsager & frugt
Vi bruger kassevis af friske grøntsager & frugt i Madhimlen. Vi køber økologisk hvor det giver god mening, men benytter hellere lokale grøntsager & frugt i sæson end de importerede økologiske af slagsen. Vi får grøntsager fra Niels på Samsø når sæsonen byder ind, økogrønt fra Petersgartneri, frisk frugt, bær & æblejuice fra Karensminde frugtplantage & økologiske jordbær fra Holtgaard.

Kødet
Vi bestræber os på altid at købe kød af dansk oprindelse. Vi er store fans af glade grise, okse & kalve fra Grambogaard, som lever et roligt liv i frihed & harmoni med stor fokus på dyrevelfærd. Kyllinger & unghaner får vi gerne fra det sønderjyske Gråsten fjerkræ.

Fisken
Vores fisk køber vi frisk & fersk hos Havnens fiskehus som er den ældste & førende fiskeforretning på havnen i Århus. Havnens fiskehus ejes i dag af to unge brødre Kristian & Anders.

Brødet
Alt vores brød er friskbagt hver dag på forskellige økologiske meltyper fra Samsømel. Melet friskmales på stenkværn hver uge og sejles over til fastlandet. Vi bruger udelukkende naturligt økologisk gær i vores brød. 

Mejeri
Alle mælkeprodukter er økologiske enten fra Thise andelsmejeri eller Naturmælk. Vores æg er altid økologiske.

Rapsolie
Vi får den fineste økologiske koldpressede rapsolie fra Grønninggaard på Stevns. Koldpresset rapsolie er rig på enkeltumættede fedtsyrer samt Omega-3 og vi bruger den flittigt i alle former for salater, marinader, pestoer, hummus osv...

Pasta, ris, linser osv.
Vi bruger næsten udelukkende økologiske produkter og vores ris og pasta er altid fuldkorn med et højt fiberindhold.
Madhimlens firmafrokosttlf: 53380361info@madhimlen.dk